Tulevia messuja ja televisiotarjontaa

Kevät saapuu kovaa vauhtia ja tämän yleisimpiä merkkejä ovatkin piakkoin alkavat puutarha-alan messutapahtumat. Olemme jälleen mukana näytteilleasettajina Turussa ja Helsingissä. Tervetuloa messuille!

Piha & Puutarha 29.3.–31.3.2019, Turun Messukeskus
Osastomme: A/39.

Kevätmessut 4.4.–7.4.2019, Helsingin Messukeskus
Osastomme: 6g90 (Kevätpuutarha). Piiraisen Kuntta® on lisäksi runsaasti Kevätpuutarhan (halli 6) ja Mökkipihan (halli 7) yleiskoristelualueilla.

 

Kevään aikana myös televisio tarjoaa ideoitaan pihoja suunnitteleville eri ohjelmien muodossa. Piiraisen Kuntta® on tullut monelle tutuksi muun muassa Huvila & Huussi sekä Kotoisa -ohjelmista. Molempien formaattien uudet jaksot saavat ensi iltansa tämän kevään aikana.

Kotoisa-ohjelman uusimmat 2. kauden jaksot pyörivät televisiossa parhaillaan ja kunttaa on nähtävillä MTV3-kanavalla keskiviikkona 27.3. kello 20.00 alkaen. https://www.mtv.fi/kotoisa

Huvila & Huussi uudet 10. kauden jaksot alkavat maanantaina 18.3. kello 21.00 Nelosella ja näkyvät tästä eteenpäin viikottain aina maanantai-iltaisin. Meidät ja kunttaa nähdään uudella kaudella useammassa eri jaksossa. https://www.nelonen.fi/ohjelmat/huvila-huussi

 

 

Takaisin ylös