Viherrakennustyöt

Piiraisen Viherpalvelu Oy toteuttaa kokonaisvaltaista piharakentamista. Meidän kauttamme saat piha-alueellesi niin nurmetukset, istutukset, kiveysalueet kuin piha-alueiden pohjaukset, routaeristykset ja salaojitukset.

Viherrakentaminen

Viherrakennustöihin kuuluvat muun muassa nurmetukset, kuntta, siirtonurmen asennus, kasvualustojen rakentaminen, istutukset, kivetysalueet, reunakivet, tukimuurit, vesikourut, koristealtaat ja muut vesiaiheet, murskepinnoitteet, liikennemerkit, piha-alueiden pohjaukset, routaeristykset ja salaojitukset.

Pihasuunnitelmat

Piha-, puutarha- ja istutussuunnitelmat sekä neuvontakäynnit. Hyvin suunniteltu ja toteutettu piha nostaa kiinteistön arvoa ja tekee pihasta viihtyisän ja helppohoitoisen.

Pihojen puu- ja metallityöt

Useiden eri puu- ja metallirakenteiden valmistus ja asentaminen. Esimerkiksi jätekatokset, aidat, terassit, patiot, portaat, puutarhakalusteet, perennapenkkien rajaukset ja leikkikenttäkalusteet.

Ruokamullan valmistus, seulonta, myynti ja toimitus

Käyttövalmiin eli seulotun, peruslannoitetun ja kalkitun ruokamullan valmistaminen sekä myynti. Joko itse haettuna tai perille asti toimitettuna.

Monipuoliset konetyöt

Maanrakennus- ja kaivutyöt sekä tela- että pyöräalustaisella kaivinkoneella. Myös pienemmät konetyöt pienempien pihojen erikois- ja perustöihin.

Pyydä tarjous

  Huom! Kaikki kentät täytettävä.

  Haluan tarjouksen

  Nimi

  Puhelinnumero

  Sähköposti

  Paikkakunta (toimitusosoite)

  Lisätiedot

  Takaisin ylös